Köpvillkor

Köpvillkor

Det är enkelt och säkert att handla hos HappyBeanie. Du har 30 dagars öppet köp samt full bytesrätt. För att handla hos oss måste du vara 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande. När du genomfört din beställning innebär det att du samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister. Dina uppgifter kommer endast att hanteras av HappyBeanie.se.

Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms.

Öppet köp / Retur

30 dagars öppet köp samt full bytesrätt. Köparen står själv för portot tillbaka till HappyBeanie.

Adress för returer:
HappyBeanie
Stationsgatan 31
823 30 Kilafors

Ångerrätt

14 dagar. Köparen står själv för portot tillbaka till HappyBeanie.

Adress för ångerrätt:
HappyBeanie
Stationsgatan 31
823 30 Kilafors

Betalning

Betala med faktura, kort, bank eller direkt till bankgiro

På HappyBeanie kan du välja att betala med kort eller internetbank helt utan avgift från oss. Betalning sker enkelt och säkert med Billmate. Med Billmate kan du använda både betalkort, Internetbank och faktura. Även om du inte har ett Billmate konto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Billmate. Billmate samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Läs mer om Klarna här: www.billmate.se

Faktura

Vi samarbetar med Billmate AB, som gör en sedvanlig kreditupplysning. Det innebär att din faktura och därmed din skuld överlåts till dem. Likaså sker en kontroll mellan personnummer och folk-bokföringsadressen för att undvika bedrägerier. En faktureringsavgift tillkommer på 29 kr. Fakturan skickas på mailen. När du väljer faktura som betalningsalternativ, sker leverans endast till din folkbok-föringsadress. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, för närvarande 50 kronor samt dröjsmålsränta med 26% per år.

För ytterligare information om detta betalsätt samt villkor och räntor hittar du på Billmate AB.

Reklamation

Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på info@happybeanie.se för vidare instruktioner. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar från mottagandet. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står butiken för returfrakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

REA

Vid köp av nedsatta REA artiklar är det ingen bytesrätt eller öppet köp.

Kundtjänst

info@happybeanie.se

Användarpolicy / GDPR

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss så hjälper vårt dataskyddsombud dig och skulle det vara så att vi råkar ut för ett dataintrång eller dataförlust så kontaktar vi berörd myndighet inom 72 timmar.

Dina personuppgifter lämnas bara ut till tredje part vid beställning där betalsättet kräver att vi skickar dessa vidare. Vi säljer inte dina personuppgifter vidare till tredje part.

Sidan drivs juridiskt av

Appertiff AB
556697-9521
Stationsgatan 31
823 30 Kilafors
SWEDEN